Min outfit till nyårfesten

 är osminkad hära          

Nyår!

NYÅR!! hejhej, det är ju nyår idag och jag är skit taggad inför festen, haha men aja jag har precis duschat och ska platta håret ochs en fixa lite. vi ska vara klara innan kl 7 för då åker vi och festen är i haninge tror jag det var.. men aja nu ska jag fixa ses.

ps. ni kommer få outfits bld på mina kläder som ja kommer ha! eller rättare sakt kläning, hihi


imorn är det ingen vanlig dag, hihi

jaa imorn är det faktist inte nån vanlig dag....det är ju NYÅR!! haha är fett spännd inför imorn..för vi ska på fest och det kostar typ 6ookr för en person det ska bli skit kul! och mina kusiner dom säger att den festen är ganska stor och så. Men sen kommer alla gå ut och smälla fyrverkerier eller vad man säger, haha men nu ska jag duscha. vi hörs!


kolla vad jag hitta, thihih

kolla vad jag hitta liksom, hade köpt dom dära stövlarna eller vad man ska säga, men sen eller nu hittade jag dom...hm..venne ifall jag kan ha på mej dom eller asså är dom snygga?
vad tycker ni?
          
vad tycker ni?
vet inte ifall jag kan ha på mej dom? HISS eller DISS?!?!?!


Har fått en tränings overall!

SZ= sama zuhairi, ouuff


Dagens outfits 30 dec 2010

Detdär va min outfit när jag åkte till forum o sickla med matida&jessica



grå kofta, vitt linne och svarta jeans

Hemma från forum

tjue, kom typ hem för en halv timme sen eller nåt sånt? men aja först v jag o jessica i sickla och kollade lite,
sen åkte vi till forum sen kom matida o ja köpte bara ett par byxor hittade inte den skjortan jag ville ha *suck*
men aja här får ni mitt inköp. puss

mörkblåa jeans-tights från veromoda 179:- tror jag det va.


dagens outfit


   
som ni ser så har min kamera blivit frisk (: men kommer ta massa bilder, så håll i hatten! ;D

Hemma hos pappa nu.

hemma hos pappa nu. Det har varit asnajs hos mormor&morfar med alla kusiner och sånt. Men aja jag ska SNACKA lie med min pappa om min kamera som skulle funka nu, kommer ge honom en box, hihihi. Men imorn blir det en brurträff haha nä men ska åka till forum imorn o shoppa eller nåstans med min broder jessica!
najs. Men nu ska jag packa upp altt och sånt, puss


Supeer snygga booys!

 Taylor lautner
                                                                                                   Eric saade
  

Tim-joel

Lång bloggpause, ellerhur? ;)

ni ser ju vad det står för rubrik? haha, det är ju sant. Tänkte faktist avsluta bloggpausen imorn!? men klarade fan inte av det, skitsamma. skitsama HAHAHA fattar ni? okej själv blir jag iriterad när folk säger så till mej, thihih.
men nu måste jag komma till saken. okej imorn ska ni få veta vad jag fick i julklapp, IFALL min pappa har fixat en sladd till kameran han glömmer alltid bort det..men han lovade faktis mej. Men aja är väll fortfarande hos mormor&morfar det har varit rätt kul. Men aja ska nu dricka min under bara coca cola!




BLOGGPAUSE

rubrik


Julafton imorn!

tjuue, har inte kunnat blogg idag förrän nu :( men det är för att det har hänt lite saker men iaf det var askul hos clara när vi hade sleepover ni vet? ;) aja men nu är jag hos mormor&morfar det är asnajs hära med alla mina morbröder o sånt lite småbarn oxå. jag ska typ fira jul hos dom istället...det är för jag o min pappa har ett krig mellan oss haha tro mej så nu ska jag vara här och fira dom va typ inte berädda på att ja skulle komma då vet dom inte vad jag vill ha i julklapp..kommer få mina julklappar efter...men jätte roligt då! det är det julen typ handlar om att öppna paket o sånt! aja ska börja fixa mina naglar lite. puss

ps. jag kommer inte blogga imorn på hela dagen men säger GODJUL TILL ER

(har ingen bild på denna data)

är denna mobil bra?

är denna mobil bra, nån av er kankse har den eller era vänner?


Hatar mitt bloggnamn!

vill ändra mitt bloggnamn! men jag kommer inte på nåt gör ni ? isåfall kommentera det! asså samaz det är ju sama zuhairi som jag heter fast andra som inte känner mej kanske tror att jag menar samzzzzzzz, om ni fattar?
typ fjortis grej ba samaz.. nejnej, det är inte jag menar utan första bokstaven i mitt efternamn :) men om ni kommer på nåt bra bloggnamn till mej så kommnetera det gärna så kanske jag tar det, puss

JULLOV!!!

yeeeeees! äntligen jullov! aja igår så åkte vi till forum sen där träffade vi clara o vendela. Men efeter det gick vi till gården, vi skulle skriva lie grejer. Men efeter det lyssnade vi på musik och typ tränande, hihi
Men idag ska jag, matida, mimmi och daniella ha sleepover hos clara det kommer bli as najs! vi kommer typ vara uppe till kl 7 på morgonen men aja nu ska jag äte lite frukost. puss

ni får en låt här som jag gillar!


next---> forum

tjuuue, sitter här hos jessaan men felicia. Vi ska åka till forum o julshoppa, fast inte jag jag har ju redan gjort det men ska bara fika men iaf ehm..ja juste igår kom jag hem typ halv 12 så jag orkade inte blogga då, men aja ska gå nu. puss

det här visste ni inte

syns typ inte men haha, aja När vi gick i femman va vi med i en tävling som hette vi i femman, först tävlade vi i radio några gånger sen i tv och då vann vi 30 000kr ;D hihi våra lärare säger att det är typ stor men det kanske är det? vi blev glada kan man säga ;)


because of you



på Grund av dej sitter jag här och gråter alla tårar som faller betyder en del av mitt hjärta som går bort. Jag har förändrats för din skull...varje dag tänker jag på dej, mina tårar bara faller och faller för dej, jag vill ge all min kärlek till dej..du är den ända som kan torka bort tårarna från mej, du är den ända som jag tänker på..mitt hjärta bara dunkar forttare när jag ser dej...på grund av dej sitter jag här i min ensamhet och gråter, tårarna bara faller. Du bryr dej inte, varända ord jag skriver till dej bryr du dej inte om...det är som att jag är bara luft. ♥

det är så läskigt om Michael Jackson, är han död eller lever han?

asså är han död eller inte? det är frågan. Det finns många videos om att han inte är död? att han klär ut sej till en blond kvinna..hmm..han kanske inte är död det kankse är sant vem vet? kan visa några klipp så vår ni sjävl se detta.

det är jävlig läskit! men det finns typ part 1,part2 o part 3 men hittar dom inte så nu får denna det ksnke är part 1 men det är as läskigt!

 


vad ska kan säga om denna dag?

tjuuee, haft match idag soft...verkligen inte mej ajja jag splade inte blev nåt strl där så jag gick o va iriterad typ hela den morgonen! sen så va jag med felicia o stephanie. Vi kolla på en skiit äcklig film och då menar jag ÄCKLIG  det va typ pirajor som typ åt människor konstig film men kom inte ihåg vad den hette..Men sen kom matida o därefter hade vi roligt alla vi tillsammans! Sen var stephanie tvungen att gå då blev bara jag o matida kvar hos felicia då gjorde vi typ några pepparkakor, muuums! sen blev det lite snack här o där! men nu ska jag plugga har omprov på måndag....


när jag åt en god smeet hos felicia. ( bjuder på denna bild )


Vilken latis jag är, hahaha

shuuee, sitter här och snackar med jessica i luren om storvreta (en cup, fråga inte. ska säga sen vad det är) men aa, och kollade på typ nåt pogram, skiiit braa o spännande typ FBI kommer inte ihåg vad det hette, men men..
imorn blir det match mot värmdö i hemmesta, najs! fast det är inte min match vi har inte några längre vi kommer ha det nästa termin. Men denhär matchen är 96/97s dom behövde några från oss som kunnde spela. Men ajja ska nog göra nåt vettigt istället för att sitta här och lata/slappa mej..puss

jag o felicia när vi kollade på film hos henne.


FREDAG!

jag är helt sämst på rubriker helt ärligt..men idag slutade vi kl 1, nice! vi hade typ prov, orka det då, men ska göra omprov, vill förbättra mitt prov. Hur mycket rätt&fel jag fick är tyvär personligt! ni har säkert inte frågat men ändå. Jag måste plugga i helgen skiiiiiiiiiiit myckeet! men what ever, kom hem för en stund sen. Orkade inte vara ute med kompisarna helt änkelt, är typ trött o vet inte vad men aja. Ska nog göra nåt här hemma vet inte vad men nånting hittar jag väl säkert på. puss

min ena lillplutt, Tara! haha hon har garvanfall, hon brukar få det när mina kompisar är

hos mej o leker med henne.


plugga = besvär....

chuuee bloggen, är nu duschad o ska träna på sverigeprovet. Vi ska kunna alla europas länder+ huvudstäder *suck* o vi har lixom det tills imorn.. men ajja har jessica här på luren som jag snackar med. Men jaa nu m¨ste jag plugga, bajsnajs...

Jag just nu!


Ny header (inte så ovanligt)

heeeeejee, gjorde en ny header o ny bakrund, heehe. Blev ganska nöjd denna gång! vad tycker ni om
header och det? hoppas ni gillar! pöss

dålig uppdatering (i know)

asså haaar så jävlaa trååk -.- men iaf aa igår hade vi lucia i skolan och på massa företag vi fick tusen kr per företag vi gick på men ajja har prov på fredag *suck* öööh är typ iriteraad, va det igår oxå!?  men ska plugga fett mycket så att jag får massa rätt. Okej men jag funderade på att köpa en tunn fjällröven? men hm.. vilken färg ? brun VS svart?


En header som jag bara gjorde snabbt.

(rubrik)

ett snyggt plagg ;)

  

 Gröna byxor kanske inte ser fint ut? men tro mej när man hittar perfekta kläder som passat till jeansen blir det fint som här. vad tycker ni?


vinst!

hejhej, det blev vinst på 96-97 matchen (: men vi kunnde tydligen inte spela för att dom hade gjort walkover, fär typ dom blev osams i deras lag, men och? hehe ajja men nu ska jag hoppa in i duschen å efter vet inte men ska nog vila och jaa typ chilla lite.


så ser den ungefär ut, men min e bättre kvalité, haha

Hemma från köpandet nu!

kom typ hem för en halv timm sen typ? men ajja det jag handlade va uggs 599kr, spray till uggsen 69kr, en fin väska, strumpor tro mej behövde sen gråastrump-byxor det var typ allt. Men ni får nog bilder imorn på de jag köpte men ajja ska äta nu. imorn har jag match den sista just nu sen har jag en cup i januari. men det blir faktist 2matcher våran o 97&96 har oxå match ska spela med dem.

 (ganska suddig, det får duga)
juste! tack för era fina kommentarer om min nya header, så snällt o uppskatter dee :D :D :D


Du kom som en vind.



Du kom som en vind, du var som en prins, men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min. Såren läker med åren, det har dom gjort förut, du ska veta att jag saknar en bit och det är du. Varje gång jag såg dej blev jag alltid lika glad, jag önska att du fick mig känna så varenda dag. Snälla ge mig chansen som du vet att jag är värd, jag har en dröm i mitt huvud, och det slutar ej såhär. Jag ber dej om en sak, men förstå om det är svårt, men förstör inte det som en gång varit vårt. Det var en kort period, men det betyder ändå och jag ger dej tid, utan att veta hur det går. ingentign var fel förutom att jag inte dög och blev sårad en del...du kom som en vind, du var som en prins, men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min... varje gång i mina tankar tänker jag på dej, varje sekund, minut, timme. alla dar säg den att du är en del. Jag har en lucka i mitt hjärta och just nu har du platsen och önskar att jag duger för dej. jag älskar dej...


Godmorgon

sitter här och lysnar på musik o inne på datan. Men pappa skulle göra något så vi kanske ska gå snrat o köpa uggs :D :D :D men ajja hahaha jag typ bombar smailegubbar men ajja har inte nån bra bild ni får en låt istället sry.


Älskar denna låt!


she's like a star, den är ju gammal men gillar den ändå. den väcker gammla minnen i mej.

Galen kväll!

vilken kväll på gården asså vi åt tacos och åt och doog av skratt! det var så rooligt. Sen när vi städade hade vi på typ högsta musiken det var så jävla roligt! men iaf nu har jag bytt om till pyjamas hehe men iaf kollar på idal finalen just nu men ajja ska dra.
ps. Imorn åker jag o pappa o kanske köper vinterskor :D :D :D :D :D


Sitter hos jessica now

sitter hos jessica nu, vi är typ inne på datan aa och har kul! men ajja kl 18:00 är det avslutning för tjejgruppen, så vi kommer vara där och äta middag tillsammans tacos och efterätt å alllt möjligt. Men har ingen bra bild på hennes data bara random dom vill jag tyvär inte bjufa på...hehehe

vad ska man lixsom göra?

Asså vad ska man lixsom göra på en torsdag? inget roligt händer och ifall amn inte ska nånstans då måste ju JAG åka till fkn vårberg ööööööh aja sitter här och pluggar, roligt? neeej, verkligen inte! aja har ju engelska verb imorn typ beat beat beaten hehe men aja ska nog plugga vidare nu, hörs

här är en liten bild...men seriöööst!!? hur ska jag lära mej in alla länddeer okej inte alla men orkar inteee, asså lärarna säger : gör det o det o det man baaa ska vi sitta inne heela daan för att pluggaa ihjäl oss?? sen när man ba : hur troru att jag ska få in allt dedära då säger hon plugga så får du se, höhöhöhöhöhöh  men man ba jävla kärring! jag komer plugga upp dej i toan!! urkäkta nu vet nu hur jag är som arg. dedär är jag som arg kan jag säga håller på med sånna ord hahahah men är inte på humöör just nu..!?


nY header o design (som vanligt?)


Vad tycker ni?


Pray by Justin bieber

så jävla fiin låt, började få lite tårar i ögonen den är så fiin :D :D :D


Hemma från träningen.

heejsan, är hemma från träningen. Jag gjorde bra ifrån mej tyckte jag *stolt* men aja hm....har lixsom inte gjort så mycket men har kommit ut från duschen och har oxå ätit. Men imorn är det torsdag vat inte vad som händer då ska nog blugga har prov nästa vecka. Men här är bilder från tjejgruppen i gården när vi va där och va galna.

HAHA...ni ser vem jag är?



har tagit bilderna från facebook.


vilken rolig dag allså.

tjaba, ska berätta lite om idag, idag hade vi spanska. Vi gjorde typ julkort? ajja men sen efeter skolan så var det tjejgrupp i gården, det var kul. Men sen feter stannade jag, Matida, Mimmi, Inez, Daniella och felicia. Vi va typ galna i grupprummet (där vi vaa) ajja sen dansade vi och hade musik på det var as roligt iaf. Men det knakse kommmer nåra bilder som vi tog, vi var gaalna allså. Men nu ska jag sova är skit trött....imorn blir det träning sp kommer inte blogga förren imorn kväll kanske ifall jag har lust. puss


God morgon!

heejsan, jag ska berätta om igår. Igår var jag och daniella o julhandla, det var skoj. Men jag köpte julklappar till my friends och så. Men vi åkte in till stan och julhandla där, det var ganska roligt. Men ajja sitter här hemma och är smådålig i magen men det gå över för jag har ju träning idag men jag kan nog spela. Men ajja jag kan inte lägga ut bilder för då kommer mina kompisar se vad dom ska få i julklapp av mej. Men jag hittade en mobil som jag jäättee mycket vill ha, ni får en bild.


Viisst är den snygg, o den är oxå bra. Vad tycker ni?

Ny design!


Ny header och design! Vad tycker ni?




Denna fredag glömmer jag aldrig.

hej bloggen, igår var jag med mimmi, matida, daniella och felicia. Vi åkte till orminge för att kolla på några killars träning, det var asroigt att se. Men ajja efter när träningen var slut så gick vi ut och hade snöbollskrig, haha så jävla roligt det var. Men aja sen hade vi sleep over hos felicia fast inte daniella. Men denna fredag hände det ett bråk som jag aldrig glömmer. och nu sitter jag här bara med felicia dom andra har gått vet inte vad som händer nu.

 
haha, när vi var mindre

Hemma från träningen.

är hemma från min träning, det var ganska roligt som vanligt. Men vår tränare skulle prata med en å en
om ris och ros, som tyr va fick jag inget typ ris tror jag thihi. Men iaf är färdigdushad nu och ska äta nu. Imorn
blire julmarknad *suck* kommer typ frysa även ifall jag tar på mej varma kläder? men iaf det kommer vara skiit tråkigt, tror jag? men ajja ¨så m¨ste gå nu.

är hos felicia just nu, ska på träning snart.

(rubrik)

RSS 2.0